BELO SEO pyramid

Vi tar dig mot sökmotorns topp! Hör av dig direkt!

Ett transparent koncept där du som kund väljer grad av delaktighet.

”Gör det själv”
”Vi hjälper dig”
”Vi gör allt åt dig”

Du får full insikt i vilka SEO program som används och vad som utförs. Använd programmen själv eller låt oss ta fullständigt ansvar.

Vad innebär BELO SEO pyramid?

Pyramiden illustrerar ditt företags möjlighet till synlighet i Googles sökmotor. Pyramiden visar att det är trångt om utrymme i toppen. Endast ett fåtal företag synas på sökmotorernas topplaceringar samtidigt. Grunden i pyramiden visar att utan en solid grund så kan pyramiden inte byggas upp. Vissa grundläggande bitar måste finnas på plats för att en site ska kunna klättra uppåt i sökmotorerna.

Hur fungerar BELO SEO pyramid?

Alla företag har olika förutsättningar för att nå bättre placeringar i sökmotorerna. Avgörande är hur konkurrensutsatt sökordet i fråga är. Förutsättningarna är dock de samma för alla siter online. Har du en tekniskt bra plattform. Rätt utformat innehåll. Arbetar kontinuerligt med att underhålla uppdatera din sajt. Då kommer din site till 100% klättra uppåt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi hjälper dig med de verktyg du behöver för att nå toppen av sökmotorerna. Nedan kan du se en lista på SEO verktyg vi rekommenderar och använder oss av. Dessa verktyg kan du självständigt använda. Väljer du att inte använda verktygen så kan vi hjälpa dig med det. Åtgärder som utförs måste analyseras. Utan en analys går det inte att avgöra vad resultatet kommer av. Även detta väljer du om du vill utföra självständigt. Grunden i vårt koncept är att vi är helt transparenta med det vi utför. Tillsammans kommer vi fram till hur mycket av arbetet du själv vill utföra och hur stor del vi ska utföra åt dig.

Var befinner sig ditt företag i pyramiden?

Det första vi gör är att tillsammans med dig avgöra var din site befinner sig i BELO SEO pyramid. Vi sätter upp en målsättning hur högt du vill och kan klättra i pyramiden. Ett vanligt upplägg är att identifiera viktiga nyckelord. Placeringen av dessa i dag jämfört med framtida möjlig placering. Ett viktigt mål att sätta upp är också vad dessa förbättrade placeringar ska leda till. Uteslutande handlar detta ofta om att nå ökad kontakt med besökaren som ska leda till ökad försäljning.

SEO program och verktyg vi rekommenderar

SEO Power Suite, Readable.io, Copyscape, Google Sökordsplaneraren, Google searchconsole, Google Pagespeed insights, Google Mobilvänlighetstest, Answer the public, Siteliner, Wayback machine, Albacross.

Prisexempel

Priset baseras på nedlagd tid. Vi erbjuder utbildning hur du jobbar med din site. Vi erbjuder även upplägg där vi utför arbetet åt dig.

Utbildning halvdag 4 timmar = 3999 kr
Utbildning heldag 8 timmar = 6999 kr
Konsultarvode på timbasis 1030 kr/ timma
Kontrakt 10 timmar per månad 4999 kr